Home ›› Adatvédelem

Adatvédelem


Adatai biztonságban vannak nálunk! Kötelességünk adatait megóvni, és ezt komolyan is vesszük. Kérjük, szakítson időt jelen adatvédelmi nyilatkozatra, és informálódjon arról, hogy miért gyűjtjük adatait, és milyen formában dolgozzuk fel őket.

Az Ön által rendelkezésünkre bocsájtott személyes adatokat akkor dolgozzuk fel, ha honlapunkat, az okostelefonon, táblagépeken vagy más mobil készüléken való használatra kifejlesztett mobil alkalmazást vagy appot (a továbbiakban „app”) vagy más alkalmazásokat, szoftvereket, digitális médiumokat, tárolómédiumokat használ.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy el kell olvasnia a jelen adatvédelmi nyilatkozatot és a sütikre vonatkozó irányelvet mielőtt szolgáltatásainkat vagy honlapunk funkcióit használja.

Ha bizonyos kötelező adatokat nem ad meg, akkor ez azt is jelentheti, hogy felhasználóként való regisztrációja nem dolgozható fel, vagy, hogy a honlap bizonyos funkciói vagy szolgáltatásai nem használhatók.

A személyes adatainak feldolgozására vonatkozó általános irányelvek

Személyes adatok


A személyes adatok csak akkor gyűjtünk és dolgozunk fel honlapunkon, ha ezen adatokat aktívnak adta meg, pl. a regisztráció, kérések, vagy blogbejegyzések megírása során. A vonatkozó EU-adatvédelmi irányelvek betartása mellett kizárólag az Önnel egyeztetett célokra egyéb jogi alap vagy az Ön hozzájárulása esetén gyűjtjük, dolgozzuk fel és használunk fel a személyes adatokat. Csak olyan személyes adatokat gyűjtünk, melyek szolgáltatásaink, a szolgáltatások- és felhasználói igények teljesítéséhez szükségesek, vagy, amelyeket önkéntesen bocsájtott rendelkezésünkre.

A személyes adatok olyan információk, melyek egy meghatározott vagy meghatározható személy egyedi adataira vonatkoznak. Ezek legtöbbször a név, e-mail cím, telefonszám, születési dátum, vagy tartózkodási hely.
Ha pl. e-mailben veszi fel velünk a kapcsolatot, akkor kérése feldolgozása céljából tároljuk adatait. Azonnal töröljük személyes adatait, ha már nincs rájuk szükségünk és/vagy a törlés nem ütközik semmilyen törvényi adatmegőrzési kötelezettségbe.

Ön felhasználóként ezennel biztosítja, hogy a megadott személyes adatok valósak és korrektek, és beleegyezik abba, hogy az adataiban fellépő minden változásról értesít minket. Ha harmadik fél személyes adatait bocsájtja rendelkezésünkre, akkor Önnek kell informálnia a harmadik felet, és Önnek kell megszereznie az ő hozzájárulását a jelen adatvédelmi nyilatkozat megfelelő fejezeteiben megnevezett célokhoz szükséges adatok megadására.

Az általunk feldolgozott adatok típusai:

a) Azon adatok, melyeket megad nekünk:
• felhasználói adatok (megszólítás, név, beosztás, funkció, részleg, cégnév, e-mail cím, cím, postacím, telefonszám, internetcím, preferált kommunikációs forma, biztonsági kérdés és -válasz, fotók);
• Tárgy
• Kérdése vagy ügye
• hogy kér-e, és milyen értesítéseket kér,
• blogbejegyzések és fotók, videó- és hangfelvételek

b) Automatikusan gyűjtött adatok:
• számítógépe és az internet összekötéséhez használt internetprotokoll („IP“)-cím;
• Számítógép-, készülék- és kapcsolódási információk, pl. böngészőtípus és -verzió, operációs rendszer, képernyőfeloldás és mobil platform.
• Uniform Resource Locator („URL“), Clickstream-adatok, beleértve az Ön által egy szolgáltatás közben megnézett vagy meglátogatott tartalmak dátumát és idejét, valamint az az URL, melyen keresztül eljutott ehhez a szolgáltatáshoz.

Mely célokból dolgozzuk fel személyes adatait:

Az Ön által számunkra átadott adatokat csak hírlevelekhez, blogbejegyzésekről, sajtóüzenetekről szóló értesítésekhez, vállalati hírek és ad-hoc közlemények kiküldéséhez, rendezvényekre való meghívókhoz (a továbbiakban röviden „értesítéseknek” nevezzük őket), üzleti felületekre, portfóliókra, stb. vonatkozó kérdései és kérdései megválaszolásához, szerződések megkötéséhez és technikai célokra használjuk, és csak az osztrák hatóságok kérésére adhatjuk őket tovább megfelelő bírósági vagy hatósági eljárások során.

Az Önnel való e-mailes vagy más elektronikus kapcsolatfelvételhez – pl. az app push üzeneteihez, stb., melyek célja a frissítés vagy információk beszerzése – funkciókról, termékekről vagy biztonsági frissítésekről szóló adatokat dolgozunk fel, ha ezen célok elérése mindezt megköveteli.

A jelen adatvédelmi nyilatkozatban megadott célok megvalósítása érdekében bizonyos esetekben arra van szükség, hogy az IMMOFINANZ, valamint az IMMOFINANZ-Csoport bizonyos egyéb vállalatai feldolgozzák az Ön személyes adatait, amennyiben ezekre az adott cél szempontjából közvetlenül szükség van.

Jelen adatvédelmi nyilatkozathoz való hozzájárulásával egyértelmű engedélyt ad számunkra arra, hogy személyes adatait az itt felsorolt célokból feldolgozzuk, és, hogy továbbadjuk őket az IMMOFINANZ-Csoport vállalatai számára és/vagy az Európai Gazdasági Térségen kívüli szolgáltatók számára.

Ki dolgozza fel az adatokat a megbízásunkból:

Adatait az ügyféladatbázisunkban tároljuk. Ezt az adatbázist a megbízás feldolgozójaként az Oracle Austria GmbH (Oracle) üzemelteti, amely kizárólag a mi megbízásunkból és a mi utasításunkra dolgozza fel az Ön adatait. Az Oracle egy az EU-U.S. Privacy Shield keretében igazolt adatvédelmi szempontból biztonságos vállalat, és a megbízások teljesítésekor al-feldolgozókat is alkalmaz az Európai Unión kívüli országokban. Az Oracle-t és a többi adatfeldolgozót szerződéssel kötelezzük arra, hogy megfelelő védelmet biztosítsanak adatai számára az EU-adatvédelmi irányelveknek megfelelően az EU-U.S. Privacy Shield által nem védett területeken is.

A Primeone business solutions GmbH („primeone“) hozzáféréssel rendelkezik a gyűjtött adatokhoz a megbízás feldolgozójaként szerviz- és karbantartási szolgáltatásainak keretében. Kérjük, vegye figyelembe, hogy eközben az összes személyes adata nálunk marad tárolva, és nem történik fizikális adattovábbítás.

Továbbá a Goldbach Interactive Austria GmbH („Goldbach“) rendelkezik hozzáféréssel a gyűjtött adatokhoz a megbízás feldolgozójaként a honlapunk folyamatos üzemeltetése keretében. A Goldbach-ot szerződéssel kötelezzük adatainak megfelelő védelmének biztosítására.

Csak akkor adjuk ki harmadik félnek személyes adatait, ha kérése vagy ügye feldolgozásához erre szükség van. Bármikor jogában áll az itt megadott jóváhagyást visszavonni; a visszavonás pedig a visszavonás időpontjától érvényes.

Csak akkor küldünk Önnek e-mailben vagy más elektronikus úton hírleveleket, blogbejegyzésekről, sajtóüzenetekről szóló értesítéseket, vállalati híreket és ad-hoc közleményeket és rendezvényekre való meghívókat, ha beleegyezett ezek küldésébe. A fent megnevezett hozzájárulásokat bármikor visszavonhatja indokolás nélkül a https://www.immofinanz.com/dsgvo honlapról lehívható webes űrlappal, vagy írásban ezen a címen:

IMMOFINANZ AG
az Adatvédelmi koordinátor részére
Wienerbergstraße 11
1100 Bécs, Ausztria

vagy a hírlevélben található leiratkozó linken.

Sütik

Honlapunk különböző részein sütiket használunk. A sütik olyan kis szövegfájlok, melyeket szerverünkkel az Ön számítógépén lévő merevlemezen található böngésző sütifájljára továbbítunk és, amelyek újra felismerik a felhasználót az oldal újbóli használatakor. Honlapunk felhasználóbarát használhatósága és biztonsága érdekében sütiket használunk. Úgy is beállíthatja a böngészőjét, hogy az a sütik használata előtt kérni fogja az Ön hozzájárulását, vagy teljesen blokkolhatja is a sütik használatát. A sütik kikapcsolásakor a honlap működése korlátozott lehet.

Közösségi hálózatok

Több közösségi hálózattal is együttműködünk. Ezen szolgáltatás használatakor a böngészője automatikusan kapcsolatba lép az adott hálózattal, és továbbítja az IP-címét és más információkat, pl. sütiket, ha már korábban meglátogatta az érintett platformot. Amennyire lehetséges, megakadályozzuk az ilyen típusú adattovábbítást addig, amíg valóban nem használja az egyik ilyen platformot. Ha a megfelelő szimbólumra kattint (pl. Twitter-logó), akkor ezzel jelzi hajlandóságát a kiválasztott platformmal való kommunikációra (jelen esetben a Twiterrel), és arra, hogy információkat közöljünk ezen közösségi hálózat felé Önről, pl. az IP-címét.

Honlapunk a www.facebook.com-ot használja, melynek üzemeltethetője a Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Irland. A pluginokat az egyik megadott jel vagy egy bővítmény jelöli.

A plugin közvetlen kapcsolatot hoz létre a böngészője és a Facebook szerverek között. Nincs befolyásunk azon adatok típusára és mennyiségére, melyeket a plugin a Facebook szerverére továbbít.

A plugin informálja a Facebook-ot arról, hogy Ön felhasználóként meglátogatta honlapunkat. Itt tárolható az Ön IP-címe. Ha honlapunk látogatása közben be van jelentkezve Facebook fiókjába, akkor a megnevezett információkat összekapcsolják vele. Ha használja a plugin funkciót, akkor a megfelelő információk a Facebook felé is továbbításra kerülnek.

Ha meg akarja akadályozni, hogy a Facebook összekösse ezen adatokat az Ön Facebook fiókjával, akkor, kérjük, jelentkezzen ki ezen honlap látogatása előtt a Facebook-ból. Az adatgyűjtés célját és mértékét, az adatok Facebook általi további feldolgozását és felhasználását, valamint az Ön erre vonatkozó jogait és a privát szférájának védelmére vonatkozó beállítási lehetőségeket a Facebook adatvédelmi előírásaiban találja a következő linken: www.facebook.com/about/privacy.

Honlapunk a www.linkedIn.com-t használja, melynek üzemeltethetője a LinkedIn Ireland Unlimited Company., Wilton Place, Dublin 2, Irland. A pluginokat az egyik megadott jel vagy egy bővítmény jelöli. Ha a mi pluginjainkat, reklámjainkat vagy sütijeinket tartalmazó honlapokat látogat, vagy, ha harmadik fél szolgáltatásába LinkedIn fiókjával jelentkezik be, akkor adatokat kapunk.

A plugin közvetlen kapcsolatot hoz létre a böngészője és a LinkedIn szerverek között. Nincs befolyásunk azon adatok típusára és mennyiségére, melyeket a plugin a LinkedIn szerverére továbbít.

A plugin informálja a LinkedIn-t arról, hogy Ön felhasználóként meglátogatta honlapunkat. Itt tárolható az Ön IP-címe. Ha honlapunk látogatása közben be van jelentkezve LinkedIn fiókjába, akkor a megnevezett információkat összekapcsolják vele, vagy, ha a szolgáltatásainkba a LinkedIn fiókjával jelentkezik be.

Az adatgyűjtés célját és mértékét, az adatok LinkedIn általi további feldolgozását és felhasználását, valamint az Ön erre vonatkozó jogait és a privát szférájának védelmére vonatkozó beállítási lehetőségeket a LinkedIn adatvédelmi előírásaiban találja a következő linken: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

Honlapunk a https://www.xing.com-ot és https://www.kununu.com/-ot használja, melyek üzemeltethetője a XING SE, Dammtorstraße 30, 20354 Hamburg, Németország. A pluginokat az egyik megadott jel vagy egy bővítmény jelöli.

A plugin közvetlen kapcsolatot hoz létre a böngészője és a XING szerverek között. Nincs befolyásunk azon adatok típusára és mennyiségére, melyeket a plugin a XING szerverére továbbít.

A plugin informálja a XING-et arról, hogy Ön felhasználóként meglátogatta honlapunkat. Itt tárolható az Ön IP-címe. Az adatgyűjtés célját és mértékét, az adatok XING általi további feldolgozását és felhasználását, valamint az Ön jogait és a privát szférájának védelmére vonatkozó beállítási lehetőségeket a XING adatvédelmi előírásaiban találja a következő linken: https://privacy.xing.com/

Honlapunk a www.twitter.com-ot használja, melynek üzemeltethetője a Twitter International Company, One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07 IRELAND. A pluginokat az egyik megadott jel vagy egy bővítmény jelöli.

A plugin közvetlen kapcsolatot hoz létre a böngészője és a Twitter szerverek között. Nincs befolyásunk azon adatok típusára és mennyiségére, melyeket a plugin a Twitter szerverére továbbít.

A plugin informálja a Twitter-t arról, hogy Ön felhasználóként meglátogatta honlapunkat. Itt tárolható az Ön IP-címe. Az adatgyűjtés célját és mértékét, az adatok Twitter általi további feldolgozását és felhasználását, valamint az Ön jogait és a privát szférájának védelmére vonatkozó beállítási lehetőségeket a Twitter adatvédelmi előírásaiban találja a következő linken: https://twitter.com/privacy.

Honlapunk a https://accounts.google.com-ot használja, melynek üzemeltethetője a Google LLC („Google“), Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. A plugint az egyik megadott jel vagy egy bővítmény jelöli.

A plugin közvetlen kapcsolatot hoz létre a böngészője és a Google szerverek között. Nincs befolyásunk azon adatok típusára és mennyiségére, melyeket a plugin a Google szerverére továbbít.

A plugin informálja a Google-t arról, hogy Ön felhasználóként meglátogatta honlapunkat. Itt tárolható az Ön IP-címe. Az adatgyűjtés célját és mértékét, az adatok Google általi további feldolgozását és felhasználását, valamint az Ön jogait és a privát szférájának védelmére vonatkozó beállítási lehetőségeket a Google adatvédelmi előírásaiban találja a következő linken: https://policies.google.com/privacy.

Google Analytics, Google AdWords és Re-Targeting

Az IMMOFINANZ honlapjai a Google Analytics-et, a Google AdWords-öt és a Re-Targeting-et használják, melyek a Google Inc. („Google“), 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043, USA webanalitikai szolgáltatásai.

A Google Analytics úgynevezett „sütiket”, szöveges adatokat, használ, amelyek az Ön eszközén kerülnek tárolásra, így a weboldal használatának elemzése lehetővé válik Önnek köszönhetően.

A Google AdWords szöveges „süti“-fájlokat használ, és ezzel együtt Conversion Tracking-et és Remarketing kódokat. Ennek során a Google AdWords egy sütit helyez el a Conversion Tracking számára, ha Ön egy a Google által bekapcsolt hirdetésre kattint.
Re-Targeting esetén harmadik fél is bevonásra kerül. Az Immofinanz AG szolgáltatása is használ úgynevezett Re-Targeting szoftvert. Ezzel a technológiával lehetséges az, hogy egy felhasználót más honlapokon is megszólíthassunk reklámokkal. Így biztosíthatunk a felhasználónak számára érdekes reklámokat.

A sütik által ezen weboldal Ön általi használatáról gyűjtött és létrehozott információk (az IP címmel bezárólag) általában a Google egyik USA-beli szerverére kerülnek továbbításra és tárolásra. Az IP cím anonimizálás aktiválása esetén azonban ezeken az oldalakon a Google az Ön IP címét az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló egyezmény egyéb államain belül lerövidíti. A teljes IP cím csak kivételes esetben kerül továbbításra a Google Amerikai Egyesült Államokban található valamely szerverére, és kerül ott lerövidítésre. A weboldal üzemeltetőjének megbízásában a Google arra használja ezeket az adatokat, hogy a weboldal használatát kiértékelje, a weboldalon folytatott tevékenységekről jelentéseket állítson össze, és hogy további, a weboldal használatával és az internethasználattal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtson a weboldal üzemeltetőjének. A Google Analytics, Google AdWords és Re-Targeting keretein belül az Ön böngészője által közölt IP címet nem fűzik össze más Google-től származó adatokkal. A sütik tárolását a böngésző megfelelő beállításával megakadályozhatja; ezért felhívjuk a figyelmét arra, hogy Ön ebben az esetben esetlegesen nem tudja az IMMOFINANZ weboldalainak összes funkcióját teljes mértékben használni. Az IMMOFINANZ honlapjai az Analytics UserID funkciókat is használják azért, hogy adatok alapján lehessen követni az interakciókat. Ez a User ID ezenkívül anonimalizálásra és kódolásra kerül, és nem kerül összefüggésbe más adatokkal.

A Google ezeket az információkat arra fogja használni, hogy weboldalunk Ön általi használatát kiértékelje, a weboldalon végrehajtott aktivitásokról beszámolókat állítson össze, és további, a weboldal- és az internet használatával összefüggésben álló szolgáltatásokat hozzon létre számunkra. Ezen célok miatt van jogosult érdekünk az adatfeldolgozásban a GDPR 6. c. 1. sz. f értelmében. A Google Analytics, Google AdWords és Re-Targeting keretein belül az Ön böngészője által közölt IP címet nem fűzik össze más Google-től származó adatokkal.

Kikapcsolhatja a Google felugró reklámjait, és a hirdetéseket beállíthatja a Google kijelző hálózatban, ha lehívja a hirdetések beállításait erről a linkről: https://adssettings.google.com/anonymous.

A sütik által előállított és az Ön weboldal használatára vonatkozó adatainak (beleértve az Ön IP címét is) Google általi rögzítését, valamint ezen adatok Google általi terjesztését letilthatja, amennyiben a következő linken található böngészőplugint letölti és telepíti. Erre a linkre kattintva is megakadályozhatja, hogy a Google adatokat gyűjtsön Önről ezen a honlapon. Ehhez böngészőjében engedélyezni kell a sütik tárolását. Ha a sütik rendszeresen kitörlődnek, akkor minden alkalommal újra rá kell kattintania a linkre a weboldal látogatása előtt. A Google általi adatfelhasználás további információit itt találja: https://policies.google.com/privacy/partners?hl=de és https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de.

Az üzenetekre és a hozzájárulásra vonatkozó utasítások

Ha engedélyt ad hírlevelekhez, blogbejegyzésekről, sajtóüzenetekről szóló értesítésekhez, vállalati hírek és ad-hoc közlemények kiküldéséhez, rendezvényekre való meghívókhoz, akkor különböző módon, pl. e-mail, vagy más hasonló elektronikus kommunikációs eszközök (pl. SMS, stb.), és az appról, termékeinkről és szolgáltatásainkról szóló push üzenetek formájában fogjuk informálni, de csak abban az esetben, ha mobil készülékén bekapcsolta ezen értesítéseket.

A hírlevélre, blogra és rendezvényekre való regisztráció

Kizárólag akkor küldünk értesítéseket, ha a törvény ezt lehetővé teszi és Ön ehhez hozzájárul. Hírlevélre, blogra, blogbejegyzésekre, sajtóüzenetekre, vállalati hírekre, ad-hoc közleményekre, rendezvényekre történő regisztrálással, vagy, ha egy kérés formájában megadja nekünk megszólítását, nevét, beosztását, e-mail címét és címét, és mindezzel beleegyezik abba, hogy ezen személyes adatokat és az Ön által átadott információkat és bejegyzéseket feldolgozzuk annak érdekében, hogy hírleveleket, termékekről, szolgáltatásokról, üzenetekről, videókról, bejelentkezési megerősítésekről, új blogbejegyzéseiről szóló hírleveleket és értesítéseket, kérdéseire adott válaszokat vagy ügyeire vonatkozó állásfoglalást küldjünk Önnek, és megfelelően fel is dolgozzuk azokat.

Ha újságíróként regisztrált hírlevelünkre, akkor ezzel beleegyezik személyes adatai – lásd: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, kiadó, a kiadó címe, munkahelyi mobilszám – vállalati hírek, ad-hoc közlemények és rendezvényekre való meghívások küldése érdekében történő feldolgozásába.

Dupla ellenőrzés és naplózás

A hírleveleinkre, blogbejegyzésekről és sajtóközleményekről szóló értesítésekre, vállalati hírek és ad-hoc közlemények küldésére és rendezvényekre való meghívásra való bejelentkezés úgynevezett dupla ellenőrzéssel történik. A bejelentkezés után egy olyan e-mailt kap, amelyben bejelentkezésének megerősítését kérjük. Ez a megerősítés azért szükséges, hogy megakadályozzuk az idegen e-mail címmel való bejelentkezést.
Annak érdekében, hogy a jogi követelményeknek megfelelően bizonyíthassuk a bejelentkezési folyamatot, a hírlevélre, blogbejegyzésekről és sajtóközleményekről szóló értesítésekre, vállalati hírek és ad-hoc közlemények küldésére és rendezvényekre való meghívásra való bejelentkezéseket naplózzuk. Ehhez a bejelentkezés megerősítésének időpontját és az IP-címet használjuk fel.

Statisztikai adatgyűjtés és elemzés

Hírleveleink vagy értesítéseink pixelméretű fájlokat tartalmaznak, melyek a szerver megnyitásakor kerülnek lehívásra. Ezen lehívás keretében először technikai információk, pl. böngésző- és rendszerinformációk, az Ön IP-címe és a lehívás időpontja, kerülnek begyűjtésre. Ezen információkat a szolgáltatás technikai javítására használjuk a technikai adatok, vagy a célcsoportok és azok olvasási szokásai alapján, a lehívások helyei (melyek az IP-cím segítségével határozhatók meg) vagy a lehívás ideje alapján.

A statisztikai adatgyűjtéshez hozzátartozik annak megállapítása is, hogy megnyitották-e a hírlevelet vagy az értesítéseket, mikor nyitották meg őket, és melyik linkre kattintottak. Ezen kiértékeléseket felhasználóink olvasási szokásainak megismerésére használjuk, azért, hogy hírleveleink és értesítéseink tartalmát ennek megfelelően javíthassuk. Egyedi felhasználókat nem figyelünk.

Lejelentkezés/visszamondás

Bármikor lejelentkezhet hírleveleinkről vagy egyéb értesítéseinkről. Az értesítésről való lejelentkezésre szolgáló linket mindig az értesítés végén találja. Bármikor küldhet nekünk egy innen https://www.immofinanz.com/dsgvo lehívható webes űrlapot indokolás nélkül, vagy írhat nekünk postai úton is. Ezután töröljük az értesítések küldésével kapcsolatosan feldolgozott adatait.

Jogi alapok

A hírlevél küldése, a blogbejegyzésekre, közleményekre, videókra, bejelentkezési megerősítésekre vonatkozó értesítések és a kérdéseire adott válaszok vagy ügyeire vonatkozó állásfoglalás az Ön hozzájárulásával történik a GDPR 7. sz. és 6. c. 1. sz. a alapján. Ha kérésének vagy regisztrációjának feldolgozása a szerződéses intézkedések vagy egy velünk vagy az IMMOFINANZ-Csoport egy másik vállalatával kötött szerződés teljesítéséhez szükséges, akkor az Ön személyes adatait a GDPR 6. c. 1. sz. b szerint dolgozzuk fel. A statisztikai okból végzett adatgyűjtéshez és elemzésekhez, valamint a bejelentkezési folyamatok naplózásához a GDPR 6. c. 1. sz. f biztosít jogalapot számunkra.

Adatbiztonság

Annak érdekében, hogy megóvjuk adatait nem megengedett, jogellenes vagy véletlen hozzáféréstől, feldolgozástól, alkalmazástól, manipulációtól, veszteségtől vagy megsemmisítéstől, megtettük a szükséges technikai és szervezeti előkészületeket,.

Intézkedéseink ellenére nem zárható ki, hogy az interneten számunkra megadott információit más személyek ne lássák vagy használják. Kérjük, különösen vegye figyelembe, hogy a nem kódolt, elküldött e-mailek nem megfelelően védettek a harmadik fél általi illetéktelen megtekintéstől. Bizalmas információk esetére ezért a postai utat ajánljuk.

Külső linkek

Honlapunk más weboldalakra utaló linkeket tartalmaz. Az alapos tartalmi ellenőrzések ellenére nem vállalunk felelősséget a külső linkekre, mert nincs befolyásunk harmadik fél honlapjának tartalmára és üzemeltetésére.

Az adatvédelmi nyilatkozat módosításai

A jogi alap, ill. a szolgáltatások, a szolgáltatások- és felhasználói igények teljesítésének változásai esetén annak megfelelően fogjuk frissíteni az adatvédelmi nyilatkozatot. Amennyiben ezek a módosítások a felhasználók által kiadott jóváhagyást is érintik, akkor a módosításokat csak az ő előzetes beleegyezésüket követően végezzük el.

Adatai tárolásának időtartama

Csak addig tároljuk adatait, amíg azok szükségesek azon célokra, melyekre begyűjtöttük őket, vagy, amíg Ön vissza nem vonja hozzájárulását. Vevőszolgálati és marketing célok miatt (szolgáltatásainkról szóló információk, nyereményjátékok, elégedettségi kérdőívek, csereakciók, stb.) az Önnel kötött szerződések keretében minden adatát megőrizzük a szerződéses viszony idejére és a szerződéses viszony lejárta utáni három évre. Ebben a tekintetben azt is figyelembe kell venni, hogy adójogi okokból a szerződéseket és egyéb dokumentumokat hét évig kell megőriznünk (§ 132 BAO). Egyedi esetekben, pl. fennálló hatósági- vagy bírósági eljárás esetében adatait még tovább kell tárolni.

Felhasználói tartalmainak tárolása

Nem vagyunk kötelesek olyan veszteség vagy kár megtérítésére, amely jogos törlésből vagy adatok, kommunikációk vagy más felhasználói tartalmak mentésének elhagyásából adódnak.

Az olyan károkért, amelyeket az űrlapokon megadott valótlan, pontatlan, vagy hiányos adatok okoznak az adatfelelősnek, vagy harmadik személynek, kizárólag a felhasználó felel.

Az Ön jogai felhasználóként és az értesítések címzettjeként

A honlap felhasználójaként és a kért értesítések címzettjeként joga van az általunk feldolgozott személyes adatokról tájékoztatást kapni. Továbbá joga van a hibásan, ill. nem megengedett módon feldolgozott adatok javításához, továbbításához, visszavonásához, a feldolgozás korlátozásához, valamint zárolásához vagy törléséhez.

Személyes adataira vonatkozó feldolgozási hozzájárulását bármikor visszavonhatja. Ennek következménye, hogy az ezen hozzájáruláson alapuló adatfeldolgozást nem folytatjuk a jövőben.

Amennyiben az Ön személyes adatai a GDPR 6. c. 1. sz 1. o. f értelmében jogos érdekek alapján feldolgozásra kerültek, Önnek jogában áll a GDPR 21. c. értelmében tiltakozást benyújtani személyes adatai feldolgozása ellen, amennyiben ezt az Ön különleges helyzetéből adódó okok támasztják alá.

Az Ön érintett jogait az itt https://www.immofinanz.com/dsgvo lehívható webes űrlapon, vagy az erre a címre küldött levélben érvényesítheti:

IMMOFINANZ AG
Adatvédelmi koordinátor részére
Wienerbergstraße 11
1100 Bécs, Ausztria.

Az Ön érintett jogaira vonatkozó kéréseinek a GDPR értelmében haladéktalanul, de legkésőbb az indítvány beérkezését követő egy hónapon belül eleget teszünk. Ez a határidő további két hónappal meghosszabbítható, ha ez az indítványok komplexitásának és számának figyelembe vétele mellett szükséges.

Ha úgy véli, hogy személyes adatainak feldolgozása sérti a hatályos adatvédelmi törvényt, vagy, hogy adatvédelmi jogi igényei bármely más módon sérültek, akkor jogában áll panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál. Ausztriában az Adatvédelmi Hatóság felelős ezért.

Aktualizálva: 2018. május

Home ›› Adatvédelem
Die IMMOFINANZ AG hat ihre Cookie-Richtlinien aktualisiert. Wir verwenden Cookies, um sicherzustellen, dass wir Ihnen die beste Erfahrung auf unserer Website bieten. Dies gilt auch für Cookies von Drittanbieter-Websites für soziale Medien, wenn Sie eine Seite aufrufen, die eingebettete Inhalte aus sozialen Medien enthält. Solche Cookies von Drittanbietern können Ihre Nutzung der Website verfolgen. Wir und unsere Partner verwenden auch Cookies, damit eine statistische Auswertung möglich ist. Weitere Informationen finden Sie hier.
Cookienutzung erlauben Cookienutzung verbieten